Pelletkachels Poortugaal
                                           Hier verkopen wij de beste pelletkachels met de mooiste vlam.                                                                                                                                                                                                                                                           

Nieuws

Feed

11-10-2023, 08:00

We zijn er even niet

Van vrijdag 13 tot en met maandag 16 oktober zijn wij samen met tegelhandel Brand op stap. Vanaf dinsdag zijn wij weer geopend en staan we voor u klaar. De mail wordt wel gelezen en indien mogelijk...   Meer
TEAM

Onze ervaring, frisse visie en enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat u de zekerheid heeft  dat u bij ons de juiste keuze kunt maken. Laat u verrassen door het brede aanbod en de mogelijkheden.  Pelletkachels Poortugaal is een zaak waar u eerlijk en vakkundig geholpen wordt en waar naast een goede prijs ook service en advies van  zelfsprekend zijn!

Naast Dielle en  Nordic fire (nieuw voor seizoen 2023/24), voeren wij de merken Bronpi en Ecofire, wij ruilen in overleg alle bekende merken in.

 Ik hoop u  nieuwsgierig te hebben gemaakt en heet u alvast welkom in onze toonzaal.


Heeft u alleen een kanaal te plaatsen of wilt u een houtkachel uitzoeken en laten plaatsen, doen we ook graag, Bronpi en Nordic fire zijn ook specialisten op het gebied van houtkachels!

U bent van harte welkom om zo binnen te lopen, als u echter van tevoren even belt met  0644211349 zorgen wij dat er op de afgesproken tijd een adviseur beschikbaar is. 

U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info