Pelletkachels Poortugaal
                                           Hier verkopen wij de beste pelletkachels met de mooiste vlam.                                                                                                                                                                                                                                                           

Vanaf zaterdag 29 juli t/m 20 augustus zijn wij even met vakantie, daarna staan we weer uitgerust voor u klaar. 


Home

Pelletkachels Poortugaal is ruim 5 jaar geleden begonnen met het verkopen en installeren van de unieke Dielle pelletkachels, de markt was toe aan een  pelletkachel die alle vooroordelen tegen het stoken van biomassa kon weerleggen.  3 jaar geleden is daar een nieuwe showroom bijgekomen waar de Dielle pelletkachels bekeken kunnen worden in de bestaande showroom van Tegelhandel Brand in Poortugaal. 


Inmiddels zijn de merken Bronpi ( https://www.bronpi.com) en Ecofire ( https://www.ecofire.nl) aan het assortiment toegevoegd.


Omdat de showroom van Pelletkachels Poortugaal binnen de bestaande showroom van de tegelhandel Brand gevestigd is kan de plaatsing van het kanaal en de kachel naadloos in een verbouwing worden meegenomen, wij verzorgen alles in samenwerking met de tegelhandel dat is voor u een zorg minder.

Ook in een bestaande situatie of wanneer er al een rookkanaal aanwezig is kunnen wij een Dielle pelletkachel plaatsen, wij komen na (of voor) een showroombezoek altijd  bij

u thuis de situatie bekijken om zo een goed advies te kunnen geven en zorgen voor een vlotte prijsopgave.Pelletkachels van Dielle zijn er in vele soorten en maten:


Als convectietoestel, hierbij wordt kamerlucht verwarmd en door een zeer stille ventilator in de ruimte verdeeld.

Als toestel met kanalisatie, dit toestel biedt de mogelijkheid om 2 warm luchtkanalen op de haard aan te sluiten en deze naar andere ruimtes te brengen om deze te verwarmen, het toestel zelf kan dan de ruimte zelf verwarmen.

Als cv-toestel, hierbij is het mogelijk om de kachel aan te sluiten op de bestaande cv-installatie en/of vloerverwarming om zo het hele huis te verwarmen.

Als cv-toestel ter vervanging van de huidige cv en in combinatie met een (geïntegreerd) buffervat ook als warm tapwatervoorziening, in het buffervat kunnen dan bijvoorbeeld ook een thermisch element gezet worden dat gevoed wordt door elektriciteit die uw zonnepanelen opwekken.


Wij zijn een partner van Dielle pelletkachels (https://www.diellespa.it) en Gasvrij.nu ( https://www.gasvrij.nu)


U bent van harte welkom in onze showroom in Poortugaal, omdat wij door de drukte veel op pad zijn is het aan te raden vooraf even te bellen en een afspraak te maken dan zorgen wij er voor dat er iemand is om u te adviseren.

Het telefoonnummer is 0644211349. 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info